Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Minikler Pazar tezgahı açtı

        (Fotoğraflı)

        Adem Durmaz

        ANTALYA (İHA)- Antalya'nın Korkuteli ilçesi'nde anaokulu öğrencileri Türk Malları Haftası kapsamında tezgah açıp pazarcılık yaptı.

        Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlamaları kapsamında Nadide-Ahmet Balaban Anaokulunda, öğrenciler, pazar kurup, tezgahlarda sebze, meyve sattı, oklava ile hamur açtı.

        Nadide Ahmet Balaban Ana Okulu Salonunda hazırlanan etkinliğe, İlçe milli Eğitim Müdürü İsmet Yıldız, Şube Müdürleri Fatih Özbay, Murat Çelik, Okul Müdürleri, Öğretmeler ve minik öğrenciler katıldılar.

        Öğrencilerin yöresel kıyafetler giyerek ebeveynlerini karşıladığı kutlamada yöresel ürünler, tezgahlarda satışı yapıldı.

        Yöresel kıyafetlerle çocukların kültürel değerlerin farkında olduğunu belirten Okul Müdürü Yeliz Morlipınar, "ailelerin katılımı ile tamamen yöresel ürünlerden oluşan sergi ve hazırlanan menülerle öğrencilerinin yaşamalarını istedik. Hiçbir yabancı madde bulunmadan yöresel Türk mutfağını okulumuzda yaşattık. İnşallah bir sonraki yıl yerli malı haftası etkinliklerini daha da genişleterek kutlayacağız" dedi.

        (AD-Y)

        14.12.2017 16:28:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler