Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin'de buz pisti

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel tasarım ve çevre düzenlemeleri kapsamında, merkez Yenişehir ilçesinde bölge parkı ve buz pisti yapılıyor.

        Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Yenişehir ilçesinde yapımına başlanan geniş kapsamlı bölge parkı ile Mersin'e yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, yaklaşık 70 bin metrekarelik park alanı çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.

        Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yer alan ve yaklaşık 3 ay önce çalışmalarına başlanan bölge parkının içerisinde oyun grupları, spor alanları, sentetik buz pisti, yürüyüş yolu, emekliler lokali ve 3 adet havuz ile Mersin halkına konforlu, yeşili bol ve keyifli vakit geçirebilecekleri görsel bir park sunulacak.

        Büyükşehir'den Mersin'e yine bir ilk

        Projeleriyle sosyal alan ve yeşil alan konusunda Mersin'i zenginleştiren Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir bölge parkının içerisine yapacağı buz pisti ile Mersin'e bir yenilik daha kazandıracak. Park içerisinde yer alan ve Büyükşehir Belediyesi tarafından Mersin'e ilk kez yapılacak olan buz pisti ile Mersinli vatandaşlar buz pateni keyfi yaşayacak. Mersin'in kış sporu ihtiyacını karşılayacak olan ve 600 metrekare alana yapılacak olan buz pistinde vatandaşlar hem buz hokeyi yapabilecek hem de buz pateni keyfi yaşayabilecek.

        Aralık ayının sonlarına doğru bitirilmesi planlanan bölge parkı için ekipler çalışmalarına 24 saat aralıksız devam ediyor.

        (HSK-Y)

        14.12.2017 16:38:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler