Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahta'da kültürel faaliyetler toplantısı yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Türkoğlu

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Kahta ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullarda yapılan sosyal, sanatsal ve kültürel faaliyetler için kültürel faaliyetler toplantısı gerçekleştirildi.

        Okullarda sosyal, sanatsal ve kültürel faaliyetlerin daha uygun koşullarda yürütülmesi amacıyla düzenlenen toplantı sonucunda okullara müzik sınıfları ve tasarım atölyelerinin açılması için gerekli çalışmaların başlatılma kararı alındı.

        Gerçekleştirilen toplantıda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Müdür İbrahim Halil Tünçmen, "Okullarda yapılması gereken çalışmalar ve alınması gereken önlemler hakkında istişare toplantısı yaptık. Amacımız okullarda yürütülen sosyal, sanatsal ve kültürel faaliyetlerin daha uygun koşullarda yürütülmesidir. Okullarımızda mezun olan her öğrencimizin en az bir enstrüman çalması gerekir. Bu tür sanatsal faaliyetlere ilgi ve yeteneği olan öğrencilerimizin bu alanda gelişimlerini sağlayabilecek ortam ve imkanları mutlaka sunmalıyız" dedi.

        Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen, okul idarecileri ve öğretmenler katıldı.

        (HT-SD-Y)

        14.12.2017 16:44:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler