Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Taksicilerin yeni durakları belediyeden

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin Büyükşehir Belediyesi, 90 yeni taksi durağı yaparak bunları taksicilere hediye etti.

        Mersin'de uzun yıllar boyunca ihtiyacı karşılayamayan duraklara ek olarak, yeni duraklar inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz'de Silifke Caddesi, Çiftçiler Caddesi ve Yenimahalle, Mezitli'de Hal Caddesi ve Yenişehir'de Deniz Mahallesi gibi trafiğin yoğun olduğu noktalara yeni taksi durakları yerleştirdi.

        Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından, Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası ile yapılan ortak çalışmalar sonucunda Mersin'in merkez ilçelerinde ve Tarsus'ta, taksici esnafının daha rahat çalışabilmesi amacıyla, belirlenen ve eksiklik tespit edilen noktalara duraklar yerleştirildi. Görüntü kirliliğini önlemek, taksici esnafının daha sağlıklı bir ortamda çalışmalarını sağlamak amacıyla, Büyükşehir'in kent estetiğine uygun inşa ettiği yeni duraklar ile Mersin merkezde 77 ve Tarsus'ta 13 taksi durağı olmak üzere, toplam 90 adet taksi durağı Mersinlilere hediye edildi.

        T plaka sahibi taksiciler, yapılan durakları hiçbir ücret ödemeden kullanabiliyor. Durağı kullanmaları için taksicilerden para talep edenlerin ise Mersin Büyükşehir Belediyesi 444 2 153 Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi gerekiyor.

        (HSK-Y)

        14.12.2017 16:51:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler