Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        STK başkanlarından futbolculara tatlı ikramı

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'da, faaliyet gösteren bazı sivil toplum kuruluşu başkanları geçtiğimiz hafta sonu Malatya İnönü Üniversitesi takımını 4-0 mağlup ederek taraftarına büyük bir sevinç yaşatan Adıyaman 1954 Spor'un antrenmanını izleyerek, futbolculara kendi elleriyle baklava ikram ettiler.

        Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Adıyaman 1954 Sporun Türkiye Petrolleri Adıyaman Bölge Müdürlüğünde gerçekleştirdiği antrenmanı izleyen Türkav Adıyaman Şube Başkanı Yusuf Babar, Kamu- Sen Adıyaman Şube Başkanı Nejdet İrfan Tokur, Adıyaman Ülkü Ocakları Başkanı Taha Şahin, futbolculara baklava ikramında bulunarak başarılar diledi.

        11 Nisan Şanlıurfa maçı öncesi Adıyaman 1954 Sporun futbolcuları ve teknik heyetiyle bir araya gelen STK başkanları, her zaman Adıyaman 1954 Spor için hazır olduklarını vurguladılar.

        (CK-LO-Y)

        14.12.2017 17:03:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler