Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İnsan Hakları Kurulu iş başında

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Mercan

        YALOVA (İHA) - Yalova'nın Altınova ilçesinde, İnsan Hakları Kurulu, Kaymakam Zafer Engin'in başkanlığında toplandı.

        Kaymakam Engin, kurulun aktif olarak görevini yerine getirdiğini dile getirerek, "Şikâyet kutuları ve çeşitli iletişim araçlarıyla vatandaşlarımızın taleplerini alıyoruz. İnsan Hakları Kurulu üyeleri, sorumlulukları içinde bulunan yerlerdeki denetimlerime düzenli olarak yapmaktadır" dedi.

        En yüksek evrensel değer olan insan haklarının korunması ve her alanda insan haklarının ön planda tutulması için çaba harcadıklarını söyleyen Altınova Kaymakamı Zafer Engin, "Demokrasi ve hukuk devleti anlayışının ön planda olduğu, tüm demokratik ve çağdaş ülkelerde olduğu gibi, bireyin güvenliğine ve insan haklarına büyük önem verilmektedir. Demokratikleşme ve hukukun üstünlüğünün sağlanabilmesi için vazgeçilmez unsurlardan biri olan insan haklarının korunması için son yıllarda anayasamızın bazı kısımları değiştirilerek çok sayıda reform paketi kabul edilmiş, önemli adımlar atılmıştır" diye konuştu.

        (MM-MŞ)

        14.12.2017 17:48:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler