Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uyuşturucuya karşı mücadele eğitimi

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Tepebaşı Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü yetkilileri tarafından eğitim çalışması gerçekleştirildi.

        Belediye personeline yönelik düzenlenen eğitim ile emniyet yetkilileri; yerel yönetimlerin uyuşturucu ile mücadeledeki rolü ve önemi, sokak satıcılarının tespitinde dikkat edilmesi gerekenler, uyuşturucu imal edilen ve satış yapılan mekanlara karşı alınabilecek tedbirler gibi konularda sunum gerçekleştirdi.

        Tepebaşı Belediyesi zabıta, temizlik, park ve bahçeler ile özel güvenlik görevlilerinin katıldığı "Narkorehber" eğitimini 3 oturum halinde gerçekleştirdi. Eğitim çalışmalarında uyuşturucu ile mücadele konusunda kurum ve kuruluşların işbirliği halinde hareket etmesinin önemine dikkat çekildi.

        (İHA-Y)

        15.12.2017 10:15:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler