Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eyüpsultan Belediyesinden öğrencilere yarı zamanlı iş imkânı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - TAV Havalimanları Holding Şirketleri'nden TAV Güvenlik ile Eyüpsultan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı İş ve Kariyer Geliştirme Birimi,öğrencilere yarı zamanlı iş imkânı sunma kararı aldı.

        Eyüpsultan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü,üniversite gençlere yönelik istihdam çalışmalarına devam ediyor. Üniversite öğrencilerine yarı zamanlı iş imkânı sunan TAV Havalimanları Holding Şirketleri'nden TAV Güvenlik ile Eyüpsultan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı İş ve Kariyer Geliştirme Birimi,öğrencilere yarı zamanlı iş imkânı sunma kararı aldı.

        Başvuran ve ön görüşmeyi geçen öğrenciler,Özel Güvenlik Eğitimi ve Sivil Havacılık Eğitimi almaya hak kazanacak. Verilen bu eğitimlerde ise güvenlik kimlik kartı için kurs ve harç ücretleri TAV Güvenlik tarafından karşılanacak.

        Özel Güvenlik ve Sivil Havacılık eğitimlerini tamamlayan öğrencilere kendi bünyesinde yarı zamanlı iş imkânı sunduklarını ifade eden TAV Güvenlik yetkilileri ayrıca, Türkiye'nin her yerinde iş bulmalarına yardımcı olabilecek 5 yıl geçerli Özel Güvenlik Kimlik Kartı vereceklerini de belirtti.

        Bu proje üniversitelerin örgün veya açık öğretim bölümlerinde okuyan gençleri güvenlik kimlik kartı sahibi yaparak;Atatürk Havalimanında veya Türkiye'nin her yerinde güvenlik görevlisi olarak çalışma imkânı verecek.

        (HB-BA-Y)

        15.12.2017 10:18:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler