Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yağcı Bilecik Organik ve Yöresel Ürünler Alışveriş Günleri pazarını gezdi

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Marka Değerleriyle Uluslararası Bilecik Sempozyumu kapsamında gerçekleştirilen Bilecik Organik ve Yöresel Ürünler Alışveriş Günleri pazarını gezdi.

        Vatandaşlar ve esnafla hasbıhal eden Yağcı, "Marka Değerleriyle Uluslararası Bilecik Sempozyumu kapsamında gerçekleştirdiğimiz Bilecik Organik ve Yöresel Ürünler Alışveriş Günleri pazarımızı gezdik. 51 şehrimize ilişkin yöresel ve organik ürünleri, vatandaşlarımızın beğenisine sunulan pazarımızda stant görevlisi arkadaşlarımıza hayırlı işler temennisinde bulunduk. Böyle bir çalışma ile şehrimize ait yöresel ürünlerle birlikte ilimiz ve bölgemize ait organik ve yöresel ürünleri insanımızla buluşturduk. Organik ve yöresel ürünler pazarımızda yer alan esnaflarımıza hayırlı kazançlar diliyorum" dedi.

        (DA-Y)

        15.12.2017 10:18:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler