Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akdeniz'de çözüm masası uygulaması

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, gerek çeşitli iş ve işlemleri gerekse de talep veya şikayetlerini dile getirmek üzere belediye merkez binasına gelen insanlar için "çözüm masası" uygulaması hayata geçirildi.

        Belediyeye gelen vatandaşların karşılanıp ağırlandığı ilk yer olan çözüm masasının, halkla ilişkilerde uzman ve güler yüzlü personeli, vatandaşları sadece birimlere yönlendirmekle kalmıyor, özellikle yaşlı ve engelli insanların iş ve işlemlerini bizzat takip ederek en kısa sürede sonuçlanmasında da aracı oluyor. Halkın istek, şikayet ve görüşlerini de değerlendirip ilgili birimlere aktaran çözüm masası personeli, sunulan hizmet ve projeleri de aktararak, Akdeniz Belediyesi'nin vatandaşlara daha yakın olmasında büyük katkı sağlıyor.

        Konuyla ilgili açıklama yapan Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, uygulamanın, insan merkezli yerel yönetim ve sosyal belediyecilik ilkesinin vücut bulmuş hali olduğunun altını çizdi. Pamuk, "Belediyemize gelen vatandaşlarımızın zaman kaybını önleyerek daha kolay ve daha iyi hizmet almalarını sağlamak amacıyla görev yapan Çözüm Masamızın deneyimli ve uzman personeli titizlikle çalışmaktadır. Vatandaşımız ile belediyemiz arasında köprü vazifesi gören Çözüm Masası, belediyemizde hizmet akışını hızlandırmış, gerek vatandaşımızın, gerekse de personelimizin iş yükünü azaltmıştır. Uygulamadaki bu verimliliğin yanı sıra insanlarımızın memnuniyetini görmek, ne kadar doğru bir hizmet verdiğimizi ortaya koymuştur. Merkezine insanı alan yerel belediyecilik anlayışını, Akdeniz ve Mersin'de hakim kılmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

        (KRY-Y)

        15.12.2017 10:26:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler