Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde Belediye Başkanı Özkan, kadın kolları üyeleriyle bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        NİĞDE (İHA) - Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan AK Parti Kadın Kolları yönetimiyle Bedesten'de düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi.

        Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan ve eşi Münevver Özkan'ın ev sahipliğinde Bedesten'de düzenlenen kahvaltıya AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu'nun eşi Gonca Kavaklıoğlu, AK Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin ve eşi Mukaddes Peşin, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Temur ve kadın kolları yönetimi ile Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şubesi Başkanı Songül Çalışkan katıldı.

        AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Temur konuşmasında düzenlenen kahvaltı programı için Belediye Başkanı Rifat Özkan'a teşekkür etti.

        2019 Seçimlerine Çok İyi Hazırlanmamız Gerekiyor

        AK Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin ise siyasi partilerin başarısında kadın kollarının gücünün önemli olduğunu söylediği konuşmasında şu ifadelere yer verdi. "Kadın kolları başkanımıza il ve ilçe yönetimini bir araya getirme sebebiyle ev sahipliğinden dolayı belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu dava kutlu bir dava kişisel menfaatlerimiz, isteklerimiz, arzularımız olmadığı gibi milletin garibanın derdiyle dertlenmemiz lazım. Garip insanlarımıza da ancak kadın kollarımızla ulaşabiliyoruz. Bu çalışmalarınızı da sıklıkla artırarak belediye başkanımızın desteğiyle 2019 seçimlerine çok iyi hazırlanmamız gerekiyor. O da birlik ve beraberlikle oluyor."

        Tam Bir Seferberlik Anlayışıyla Çalışmalıyız

        "Kahvaltı bahane bir araya gelmek önemli" diyerek sözlerine başlayan Belediye Başkanı Rifat Özkan, "Hanım kardeşlerimiz uzun yıllar siyasetin içinde olduğu için fark ettiğimiz bir şey var. Eğer kapılar yüzlerine kapanırsa üzülüyorlar teşkilata döndüklerinde ama "onlar bilmediklerinden yapıyorlar biz onlara tekrar tekrar gidelim" diye daha da bileyleniyorlar, kamçılanıyorlar. Ve aynı kapılara yine onların gönüllerini fethedinceye kadar yılmadan usanmadan gidiyorlardı. Hanım kardeşlerimizde hep mücadele aşkı var. Esas halka ulaşacağımız noktalarda sizler varsınız. Hane kapıları hanımlara rahatça açılıyor. Eğer bir evde hanımlar davaya gönüllü olarak hizmet ederlerse biz erkeklerinde teşkilat olarak çalışmaları kolaylaşıyor. Yeni başlamış gibi aynı heyecanla özellikle seçimlere kadar seferberlik anlayışıyla çalışmaya mecburuz. Gerek dünyada özellikle bölgemizdeki konjektürel gelişmelere baktığımız zaman hele hele ülkemizden çıkan hainlerin onlarla nasıl işbirliği yaptığını görmemiz bizi çok çok kamçılamalı. Dün Kudüs başkent olarak tüm İslam birliği tarafından ilan edildi. Dünya bunu kabul etmek zorunda.1 Kasım'da yeniden seçim olup AK Partimiz tek başına iktidar olmasaydı böylesine güçlü olmasaydı bunlar çok zordu. Güçlü iktidar, güçlü Türkiye İşte bu yeni Türkiye nin kurulmasında özellikle siz kardeşlerimize gerçekten çok iş düşüyor ki zaten bunun bilincindesiniz. Ben bu heyecanla çalışacağınıza inanıyorum. Böyle birliktelikler de bunun zeminini teşkil edecek inşallah. Tekrar teşekkür ediyorum başarılar diliyorum" diye konuştu.

        Çok Önemli Bir Süreçten Geçiyoruz

        AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu'nun eşi Gonca Kavaklıoğlu ise; "Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Söylenecek çok fazla şey var ama biz bir araya geldiğimizde bunları hasbihal ediyoruz konuşuyoruz. Kadınlar üretendir kadınlar doğurandır anadır lütfen buradaki bütün anneler evlatlarınızı Kudüs duyarlılığı ile büyütün. Çok önemli bir süreçten geçiyoruz. Birliğimizi, beraberliğimizi, bütünlüğümüzü korumak zorundayız. Biz bir dava için bir araya toplanmış insanlarız" şeklinde konuştu.

        (YE-SK)

        15.12.2017 11:02:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler