Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır'daki uygulamada aranan 2 kişi gözaltına alındı

        Aydın Yorat

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde dün akşam başlatılan asayiş uygulamasında, 3 bin 500 kişi kontrol edildi. 72 kişiye, toplam 16 bin 562 lira idari para cezasının kesildiği uygulamada aranan 2 kişi de gözaltına alındı.

        Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Narkotik Şube Müdürlüğü, Güvenlik Şube Müdürlüğü, Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Çocuk Şube Müdürlüğü ile Havacılık Şube Müdürlüğünde görevli polislerden oluşan 900 kişilik ekip ve dedektör köpeklerle Bağlar ilçesinde asayiş uygulaması gerçekleştirdi.

        Uygulamada, 3 bin 500 kişi kontrol edilirken bin 128 kişiye GBT sorgusu yapıldı. 750 aracın kontrol edildiği uygulamada şüpheli görülen 39 aracın sorgusu yapıldı. Aranan 2 kişinin gözaltına alındığı uygulamada, yoklama kaçağı olan 25 kişiye işlem yapıldı. Umuma açık yerlerden 39'u kontrol edilirken, 5 internet kafe, 2 de otopark polis ve dedektör köpeklerin aramasından geçildi. Uygulamada ayrıca, 3 gram esrar, bir hacizli-yakalamalı araç, 4 tombala makinesi, 6 televizyon, 3 kamera ve çok sayıda oyun kartı ile pullara el konuldu.

        (YRT-MP-Y)

        15.12.2017 11:11:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler