Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sarkuysan Korosu Gebze'ye geliyor

        (Fotoğraflı)

        Cihan Atik

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri çerçevesinde, Sarkuysan Korosu, Gebzelilerle buluşacak.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin kültür sanat etkinliklerini devam ediyor. Kocaeli'nin tüm ilçelerinde Kültür ve Sanat etkinliklerinin düzenlenmesine öncülük eden Büyükşehir Belediyesi, 16 Aralık Cumartesi Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde Sarkuysan Korosu Türk Sanat Müziği eserleriyle sevenleriyle buluşturuyor. Ücretsiz olarak düzenlenen programda Gebzeliler güzel bir akşam geçirme fırsatı bulacak.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kültür sanat etkinlikleri kapsamında Sarkuysan Korosu Gebze'de sahne alacak. Uzun yıllardan beri öz müziğin en seçkin eserlerini icra eden Sarkuysan Korosu'na solist olarak Ayşe Ekiz eşlik ediyor. Ücretsiz olarak Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde icra edilecek olan program, özellikle Türk Sanat Müziği seven konukları eşsiz bir müzik yolculuğuna götürecek.

        (MK-RFK-Y)

        15.12.2017 12:12:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler