Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burdur'da huzur toplantısı gerçekleştirildi

        (Fotoğraflı)

        Seher Üzer

        BURDUR (İHA) - Burdur Valisi Şerif Yılmaz başkanlığında yapılan huzur toplantısı İl Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

        Toplantıya Vali Yılmaz'ın yanı sıra, Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, sivil toplum örgütü başkanları ve merkeze bağlı mahalle muhtarları katıldı. İl emniyet müdür yardımcıları ve şube müdürleri de toplantıda hazır bulundu.

        Vali Yılmaz, basına açık bölümde güvenlik konularıyla ilgili görüş alışverişin amaçlandığı toplantıda trafik, asayiş, terör, bilişim ve güvenlik konuların ele alınacağını belirtti. Vali Yılmaz'ın açıklamalarının ardından İl Emniyet Müdürü Arif Çankal tarafından, asayiş, trafik olayları ve bu olaylara ilişkin yapılan işlemlerle ilgili istatistikî veriler paylaşıldı. Emniyet güçlerinin proaktif olarak çalışmalar yürüttüğünü belirten Çankal, caydırıcı ve koruyucu tedbirlerinin uygulandığını ifade etti.

        İl Emniyet Müdürü Çankal'ın konuşmasının ardından, özellikle bazı hassas konularda işbirliği içerisinde hareket edilmesi gerektiğinin önemine vurgu yapan Vali Yılmaz, tüm vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için arkadaşlarımız gece gündüz çalışıyorlar, bizlerde işbirliği içerisinde hareket edersek başta madde bağımlılığı, bağımlılıkla mücadele olmak üzere birçok konuda daha hızlı mesafe alırız dedi.

        Toplantının devamında Huzur kenti ilimizde bu huzurun devam etmesi için, asayiş olsun, güvenlik olsun, trafik yönünden olsun artı alınması gereken tedbirler varsa bu konularda sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlara söz verilerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Vali Yılmaz, muhtarların toplantıda dile getirdikleri genel asayiş konuları ve trafikle ilgili bazı taleplerini not alarak, hazır bulunan emniyet birimi yetkililerine taleplerle ilgili çalışma yapılması talimatını verdi.

        (SÜ)

        15.12.2017 12:33:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler