Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmitli kadınlar Bursa'ya gittiler

        (Fotoğraflı)

        Cihan Atik

        KOCAELİ (İHA) - İzmit Belediyesi'nin kadınlara yönelik olarak hayata geçirdiği "Mis Kokulu Kazançlar projesine" katılan kadınlar, Bursa Orhangazi'deki Gönüllü Evini ziyarete gittiler.

        "Mis Kokulu Kazançlar" projesi kapsamında Bursa Orhangazi'deki Gönüllü Evi'ni ziyaret eden İzmitli kadınlar, çalışmalar hakkında bilgi aldılar. İzmitli kadınlara İzmit Belediyesi yetkilileri eşlik etti. Ziyarette İzmitli kadınlara, Gönüllü Evi Müdürü Berrin Tuğral tarafından merkezin çalışmaları ve kadınların el emeklerini nasıl ekonomik kazanca dönüştürdükleri hakkında bilgi verildi. Karşılıklı fikir alış verişinin bulunulduğu ziyaretin oldukça yararlı geçtiği kaydedildi.

        İzmit Belediyesi yetkilileri mis kokulu kazançlar projesinin amacının kadınların en önemli sorunlarından biri olan istihdam ve aile bütçesine katkı sağlama konularında desteklenerek mesleki beceri edinmelerini, kişisel kapasitelerini artırmalarını ve öz güven kazanmalarını sağlamak olduğunu söylediler.

        (MK-RFK-Y)

        15.12.2017 12:43:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler