Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Nurcan İris: "Farkındalık artıkça güçleniyoruz"

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü ve Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Sağlık Bilimleri Enstitüsü işbirliği ile Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü personellerine 'Farkındalık ve Güçlendirme Eğitimi' sunuldu.

        Sakarya Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü ve SAÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsü işbirliği ile Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü personellerine 'Farkındalık ve Güçlendirme Eğitimi' sunuldu. "Fark ettikçe beraber güçleniyoruz" sloganıyla yola çıkılan proje kapsamında gerçekleştirilen eğitimler sonucunda personellerin engelli bireyler ve ailelerine daha kaliteli hizmet sunması hedeflendi.

        Farkındalık projesi hakkında açıklamalarda bulunan Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Nurcan İris, "Proje kapsamında engelli bireylere ve yakınlarına yüz yüze hizmet sunan Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü personelimize 'Farkındalık Temelli Psikososyal Güçlendirme Eğitimi' sunduk. Proje sonucunda engelli bireylerimize ve ailelerine hizmet sunan personelimiz kendi farkındalığını arttırdı. İletişim becerilerinin geliştirilmesi adına da eğitimlerimiz oldu. Ayrıca stresle baş etme yönetiminin arttırılmasına yönelik bilgiler de eğitim kapsamımızda yer aldı. İnşallah eğitimimiz engelli kardeşlerimizin ve dezavantajlı grupların aldığı hizmetin kalitesini arttıracak. Biliyoruz ki bizler farkındalık artıkça güçleniyoruz" dedi.

        (BCT-RFK-Y)

        15.12.2017 13:02:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler