Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir zabıtası kasapları denetledi

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, merkez Yenişehir ve Mezitli'deki 51 kasapta denetim yaptı. Ruhsatsız çalışan 11 kasaba tutanak tutuldu.

        Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta ve Veteriner Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Mersin genelinde belirli aralıklarla yapılan kasap denetimleri sürüyor. Bu çerçevede, Mezitli ve Yenişehir ilçelerinde, ilçe belediyesi zabıta ekipleri ile birlikte gerçekleştirilen denetimlerde, ekipler 51 kasapta inceleme yaptı. Vatandaşların güvenilir, temiz ve taze gıda kullanmalarını sağlamak amacıyla yapılan kontrollerde, iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı ve genel hijyen şartlarına uyulması konuları denetlendi. Denetimlerde, ruhsatsız faaliyet gösterdiği tespit edilen 11 kasaba tespit tutanağı düzenlendi.

        Zabıta ekiplerinin denetimlerinin devam edeceği bildirildi.

        (KYM-Y)

        15.12.2017 13:34:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler