Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MASKİ, Gölmarmara'da 8 kilometrelik enerji nakil hattını yeniledi

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Gölmarmara'nın Taşkuyucak Mahallesi'nde içme suyu tesislerine enerji sağlayan orta gerilim trafo tesislerinde kötü hava koşulları öncesinde bakım-onarım çalışmasının yapıldığını belirtti.

        Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa il genelindeki vatandaşlara daha kaliteli ve kesintisiz hizmet sunabilmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı, Gölmarmara ilçesine bağlı Taşkuyucak Mahallesi'ndeki içme suyu tesislerine enerji sağlayan 8 kilometre uzunluğundaki orta gerilim nakil hattı üzerindeki 61 adet direkte ve üzerlerindeki orta gerilim elemanlarının bakım-onarım çalışmasını tamamladı.

        MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Gölmarmara'nın Taşkuyucak Mahallesi'nde içme suyu tesislerine enerji sağlayan orta gerilim trafo tesislerinde kötü hava koşulları öncesinde bakım-onarım çalışmasının yapıldığını belirtti. Aslay, "il genelinde vatandaşlarımıza daha kaliteli ve kesintisiz içme suyu sağlamak adına depo ve terfi binalarındaki bakım-onarım çalışmalarının yanı sıra tesislerimize enerji sağlayan hatlarda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Enerji hatlarındaki olası arızaların önüne geçmek için düzenli olarak yenileme çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

        (SC-Y)

        15.12.2017 13:57:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler