Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükçekmece Belediyesi Yerel Yönetimler Kitap Fuarı'nda

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Büyükçekmece Belediyesi, Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Yerel Yönetimler Kitap ve Kültür Fuarı'na katıldı.

        Marmara Belediyeler Birliği'nin kültürel çeşitlilik ve zenginliğimize yönelik olarak içerik üreticilerini bir araya getirmeyi amaçlayan Yerel Yönetimler Kitap ve Kültür Fuarı'nı 15-17 Aralık 2017 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşiyor.

        Kapılarını açan "Kitap ve Kültür Fuarı"nda üst kat C -23'de standa açan Büyükçekmece Belediyesi fuar süresince pek çok etkinliğe de ev sahipliği yapacak. Marmara Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ile birlikte fuarın açılış kurdelesini kesen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, daha sonra Uysal ve beraberindeki belediye başkanlarıyla birlikte fuarı gezdi.

        Sosyal belediyeciliği anlatacaklar

        Büyükçekmece Belediyesi, Yerel Yönetimler Kitap ve Kültür Fuarı'nda fuar süresince belediyenin kültü hizmetleri kapsamında yayınladığı kitapları ziyaretçilere tanıtacak.

        Fuarın ikinci gününde Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve Murat Karayalçın'ın konuşmacı olarak katılacağı "Türkiye'de Yerel Yönetimlerde Sosyal Belediyecilik" konusu tartışılacak. Etkinlik Rumeli Salonu'nda saat 15:30'da gerçekleşecek.

        "Bir Dönüm Noktası Lozan"

        Büyükçekmece Belediyesi, fuarın son gününde de iki önemli etkinliğe imza atacak.

        17 Aralık Pazar günü saat 11:00'de tarihçi ve yazar Sinan Meydan'ın konuşmacı olarak katılacağı "Bir Dönüm Noktası Lozan" konulu söyleşi Rumeli Salonu'nda gerçekleşecek.

        "Büyük Medeniyetlerin Kenti Büyükçekmece"

        Aynı gün saat 15:00'de ise Büyük Medeniyetlerin Kenti Büyükçekmece konulu söyleşinin konuşmacısı Haldun Hürel olacak. Hürel, yakın zaman önce kitap raflarında yerini alan ve Büyükçekmece'nin tahine ışık tutan "Büyük Medeniyetlerin Kenti Büyükçekmece" kitabı üzerine bir konuşma yapacak.

        (HB-BA-Y)

        15.12.2017 14:02:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler