Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Bolu Kongresine Cumhurbaşkanı geliyor

        (Fotoğraflı)

        Faruk Çidem

        BOLU (İHA) - AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, partisinin il kongresinin 31 Aralık'ta yapılacağını belirterek, kongreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da geleceğini söyledi.

        Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, partisinin 6. Olağan Genel Kurulu ile ilgili yeni parti binasında basına açıklaması yaptı. Ak Parti'li Belediye Başkanları, ilçe teşkilat başkanları ve üyelerin katıldığı basın toplantısında konuşan Doğanay, Cumhurbaşkanı tarafından yeni dönemde de il başkanlığının kendisine verildiğini söyledi.

        Ak Parti Bolu İl Kongresi'nin 31 Aralık Pazar günü saat 12.00'de Karaçayır Spor Salonu'nda gerçekleştirileceğini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da kongreye geleceğini belirten Başkan Doğanay, "Bu göreve şahsımı layık gören evvel ümmetin umudu, mazlumların sesi, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a ve de Teşkilatlarımızın abisi Sayın Mustafa Ataş'a şükranlarımı sunarım. İnşallah yeni dönemde de onların bu teveccühüne yol arkadaşlarım ve Bolu teşkilatlarımızla layık olmaya çalışacağımı belirtmek isterim" dedi.

        (FC-RFK-Y)

        15.12.2017 14:13:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler