Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir'in yeni iş merkezi iş dünyasındaki yerini alıyor

        (Fotoğraflı)

        Yaşar Ozan Mayasız

        İZMİR (İHA) - İzmir'in yeni kent merkezi Bayraklı'yı yepyeni bir ofis konseptiyle tanıştıracak Atertower iş dünyasında yerini alıyor.

        Firmanın satış ofisinde gerçekleştirilen basın toplantısıyla tanıtılan, yüzde 95'i tamamlanan Atertower, Mayıs 2018'de teslim edilecek. Projenin kendileri için ayrı bir öneme sahip olduğunu ifade eden Atergrup Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Ceylan, "Burası aynı zamanda grup olarak bizim de headquarter'ımız olacak. Onun için inşaat sürecinde her ayrıntıyı en ince noktasına kadar titizlikle gözden geçiriyoruz. Çeyrek asırdır endüstriyel yapılarda 20 milyon metrekareye yakın referans uygulama ile sektörde söz sahibi bir firmayız. Tasarım, mühendislik ve uygulama konularında yurtiçi çalışmalarımızın yanı sıra Azerbaycan ve Dubai'de kabuk müteahhitliği konusunda edindiğimiz tüm bilgi ve deneyimi projemize yansıttık. Çalışmalarımıza da hız kesmeden devam ediyoruz. İzmir'e böyle bir proje kazandırdığımız için çok heyecanlı ve gururluyuz" şeklinde konuştu.

        Bina, 3 otopark katı, 27 ofis katıyla toplam 30 kattan oluşacak ve İzmir manzarası, konumu, konforu, estetiği ile 106 metre yüksekliğe ve 20 bin metrekare brüt ofis alanına sahip olacak.

        (OM-AG-Y)

        15.12.2017 14:13:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler