Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzincan Gençlik Merkezi Gidilmedik Yer Çalınmadık Gönül Bırakmıyor

        (Fotoğraflı)

        Fatih Gülnahar

        ERZİNCAN (İHA) - Erzincan Gençlik Merkezi, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın başlatmış olduğu "Merkezim Her Yerde" projesi ile adeta gidilmedik yer , çalınmadık gönül bırakmıyor.

        Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Erzincan Gençlik Merkezi yürüttükleri çalışmalar ile çocukların yüreklerine dokunuyor.

        Gençlik Liderleri ve gönüllü gençlerle birlikte okul ziyaretleri gerçekleştirip kitap okuma halkaları, Kod Adı 2023 projesi eğitimi ve Karikatür çizimi gerçekleştirip çocuklar ile hasbihal yapıyorlar.

        "Merkezim Her Yerde" projesi kapsamında Çukurkuyu Fatih Ortaokulunu ziyaret eden Gençlik Liderleri gençlerle sohbet edip hep birlikte kitap okudular. Kod Adı 2023 projesi kapsamında gençlere algoritma, programlama, web ve mobil uygulama geliştirme, elektronik ve robotik alanlarında eğitimler veren gençlik liderleri eğitimin ardından karikatür ve mizah atölyesi çalışması yaparak çocukların kişisel gelişimlerine katkıda bulunmaya çalıştılar.

        Düzenlenen faaliyetlerin çocukları çok mutlu ettiğini belirten Çukurkuyu Fatih Ortaokulu Müdürü İlyas Kurtaran Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne ve Gençlik Merkezi Liderlerine teşekkür etti.

        Erzincan Gençlik Merkezi'nin gençlerin sportif ve sosyal yönden gelişimlerine katkıda bulunmaları için çalışmalarına devam ettiğini belirten Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu "Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yürütülen akademi ve kulüp çalışmaları kapsamında gidilmedik yer ulaşılmadık genç bırakmamak adına Gençlik Lideri arkadaşlarımız okul ziyaretleri gerçekleştiriyorlar. Ziyaretlerde gençlerimiz için çeşitli eğitimler ve etkinlikler düzenleyen çalışanlarımız onların gönüllerine taht kurmayı amaçlıyorlar. Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi olarak çalışmalarımız artarak devam edecek." dedi.

        (FG-

        15.12.2017 15:41:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler