Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya: Kütahya'daki tüm belediye başkanlarımızdan memnunuz

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya, Kütahya merkez, ilçeler ve beldelerdeki AK Parti'li belediye başkanlarının büyük bir uyum içerisinde halka hizmet ettiğini dile getirdi.

        Kaya, AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek, AK Parti Kütahya il, ilçe ve belde başkanları ile istişare toplantısında biraya geldi.

        Kaya, AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek Başkan Ali Çetinbaş ve teşkilat mensuplarıyla, teşkilat ve yerel yönetimlerin çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.

        Kaya, AK Parti'yi ziyaretinde yaptığı konuşmada, "Her köşesi tarih ve medeniyet kokan, kadim şehrimiz Kütahya'da bulunmaktan çok memnunum. Bende çok güzel hatıraları olan bu şehri ziyaret etmekten, burada 'Dost Meclisinde bulunmaktan son derece mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum.Genel Merkezimizin planı dahilinde başladığımız AK Partili Belediyelerimizin ve Teşkilatlarımızın ziyareti kapsamında Kütahya'mızı da ziyaret ederek gerek teşkilatımız gerekse Belediyemizin çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Aynı zamanda Belediyelerimizin ve İl Genel Meclisimizin çalışmaları, 2018 Plan ve Projeleri ile ilgili geniş kapsamlı bir değerlendirmemiz oldu. Bu Toplantılarımızda, Ana hedefimiz olan 2019 seçimlerine yönelik ortaya konulacak Teşkilat ve Yerel Yönetimler ile ilgili çalışmaları, İl Başkanımız Ali Çetinbaş ve değerli Belediye Başkanlarımız ile birlikte istişare edip masaya yatırdık. Toplantılarımız oldukça verimli geçmiş olup Kütahya İl Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu başta olmak üzere, değerli ilçe ve belde belediye başkanlarımızın, Musa Yılmaz başkanlığında ki İl Genel Meclisimizin ortaya koyduğu çalışmalar ve yatırımlar oldukça başarılı bir düzeydedir. İl, İlçe ve Belde teşkilatlarımızın AK Parti belediye başkanlarımız ve belediyelerimiz ile birlik beraberlik içinde ortak hareket ederek büyük bir özveri ve uyum halinde çalışmaları bizleri ayrıca memnun etmektedir. Belediyelerimiz, vadettiği proje ve yatırımları başarı ile tamamlamış olup bazı yatırımlarda hızlı sonuçlandırma aşamasına gelmiştir. Başkanlarımızdan ve İl Başkanımız Ali Çetinbaş'tan memnunuz. Kütahya İl, ilçe ve belde belediye başkanlarımıza bu memnuniyetimizi iletip teşekkür ediyor, bizlerin, her zaman AK Partili Belediyelerimizin ve İl Genel Meclisimizin yanında, teşkilatlarımızın arkasında olduğumuzu önemle vurgulamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

        Başkan Çetinbaş: "Kütahya'nın her bir karış toprağına bir kez daha hizmetin adını yazdıracağız"

        AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, özel ilgisi sebebiyle AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı İstanbul Milletvekili Erol Kaya'ya teşekkür etti. Çetinbaş, "Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Erol Kaya'nın teşkilatımızı ziyaret ederek il ilçe ve belde başkanlarımızın buluşmasında ve en önemlisi Kütahya'mızı ziyaret edip misafirimiz olmalarından dolayı büyük bir memnuniyet duyduk. Genel Başkan Yardımcımız ile birlikte hem teşkilat başkanlarımızla hem de Kütahya il, ilçe ve belde -belediye başkanlarımızla oldukça verimli ve olumlu geçen istişarelerde bulunduk. Türkiye için çok büyük önem arz eden önümüzdeki hedefimiz olan ilk seçim 2019 Yerel seçimlerine yönelik yapılacak çalışmalar, izlenecek ortak program ile ilgili çok yararlı bir toplantı gerçekleştirdik. Bizler AK Parti Teşkilatları olarak il, ilçe ve belde belediyelerimiz ve il genel meclisimiz olarak 2019 Yerel seçimlerine var gücümüzle çalışarak Kütahya'nın her bir karış toprağına bir kez daha hizmetin adını yazdıracağız. Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Erol Kaya'ya Başkan Yardımcısı 24. Dönem Milletvekili Salih Koca'ya ziyaretlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu. (EFE)

        15.12.2017 16:06:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler