Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor çalışmalarına devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Fatma Savaş İnal

        BİLECİK (İHA) - Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Liginde mücadele eden Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor antrenmanlarına tüm hızıyla devam ediyor.

        Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor bayan voleybol takımı 16 Aralık 2017 Cumartesi günü İstanbul'da oynayacağı BBSK maçı öncesinde taraftarın yoğun tezahüratları eşliğinde antrenman yaparak hazırlıklarını tamamladı. Antrenörü Mustafa Türkmen, takımın büyük bir gayret içerisinde çalışmalarını sürdürdüğünü ve hafta sonu oynanacak maç için hazır olduklarını belirterek kendilerine her zaman destek olan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya teşekkür etti. Bayan voleybol takımı gayretli çalışmaları ile göz doldururken her geçen gün taraftar desteği de artıyor. Özellikle takımın sadık taraftar gurubu olan Hergele taraftar gurubu da maçların yanı sıra takımı antrenmanlarda bile yalnız bırakmıyor.

        (FSİ-Y)

        15.12.2017 16:22:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler