Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır'da kayıp şahıs iki günlük çalışma sonucu bulundu

        (Fotoğraflı)

        Murat Başal

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'da şifalı ot toplamak için önceki gün evden çıkan ve kendisinden haber alınamayan Hasan İ., AFAD ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu bu sabah bulundu.

        Edinilen bilgilere göre, Yenişehir ilçesi Güvendere Mahallesi'nde önceki gün öğle saatlerinde şifalı ot toplamak için evden çıkan Hasan İ.'den (80) haber alamayan yakınları, durumu AFAD'a bildirdi. Kısa sürede jandarma ve 112 ekipleriyle birlikte bölgeye gelen ekipler, kayıp şahsın bulunması için çalışma başlattı. Drone, kurtarma ve arazi araçlarıyla bölgeyi tarayan AFAD ekipleri, şahsı iki gün süren çalışmalar sonucunda bu sabah saatlerinde bir tarla içerisinde bitkin bir halde bularak, 112 ekiplerine teslim etti. Hastaneye kaldırılan Hasan İ., tedavi altına alındı.

        (MP-Y)

        15.12.2017 16:46:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler