Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kızılay'dan ihtiyaç sahibi ailelere yardım

        (Fotoğraflı)

        Yasin Erdem

        KARABÜK (İHA) - Türk Kızılayı Karabük Şube Başkanlığı, Toplum Gönülleri Vakfı ve üniversite öğrencileri tarafından ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve kıyafet yardımı yapıldı.

        Kızılay Karabük Şube Başkanı Mehmet Uzun, Karabük'te bulunan Türk ve mülteci ailelerden yardıma muhtaç olanlar tespit edilerek gerekli yardımların yapıldığını söyledi.

        Uzun, yaptıkları çalışmalarda 80 aileye 2 bin 600 parça kıyafet ve 10 aileye gıda yardımı yapıldığını belirterek, "Öğrencilerimiz gerçekten çok özverili ve duyarlı. Gençlerimize ben bu anlamda çok teşekkür ediyorum. Bu yardımların toplanmasında ve dağıtılmasında canla başla çok güzel bir çalışma sergilediler. Bu yardımlarında özverili bir şekilde devam edeceğine inanıyorum. Karabük'te yaşayan, Türk ve mülteci konumunda olan tüm yardıma muhtaç ailelerimize elimizden geldiğince yardım yapıyoruz. Yaptığımız yardımlarda ailelerin adreslerine giderek yaşam şartlarını tespit ediyoruz, personellerimiz incelemelerini yapıyor ve durumlarını kayıt altına alıyoruz. Yapılacak yardımları da bu çerçeve de yapıyoruz. Bugüne kadar 600 adet yatak, yaklaşık bin 200 adet de battaniye yardımında bulunduk. Türk Kızılayı Karabük Şubesi olarak Karabüklü hemşerilerimin de yardımlarını bekliyorum. Karabük'te gerçekten muhtaç durumda olan çok ailemiz var. Bu ailelerimize Karabük olarak elimizden geldiğince sahip çıkacağımızı biliyorum. Kızılay Karabük Şubesi olarak doğru kişilere doğru yardımların yapılması için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

        (YE-YE-Y)

        15.12.2017 18:04:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler