Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Protokol, Yerli Malı Haftası'nda öğrencilerle buluştu

        (Fotoğraflı)

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Çavdarhisar 100. Yıl İlkokulu'ndaki Yerli Malı Haftası kutlamalarına, Altıntaş Kaymakamı Kadir Yurdagül, İlçe Milli Eğitim müdürü Ginyas Kaya ve tüm kurum müdürleri katıldı.

        100. Yıl İlkokulu öğrencilerinin ailelerinin hazırladığı yiyecekler etkinlikte tüketilirken, öğrencilerin kutlamaya özel kıyafetleriyle katıldığı programda neşeli dakikalar yaşandı.

        Programda konuşan 100.Yıl İlkokulu Müdürü Talha Sarıgül, "Yerli malı haftası, öğrencilerimize paylaşma, birlikte etkinlik yapma ve yerli mallarının önemini anlama adına önemli bir etkinlik. Son dönemlerde ülkemizde uygulanan gizli ambargonun ve yaptırımların yerli malı ve ürünlerinin ne denli önemli olduğunun kavratılması için iyi bir etkinlik. Etkinliğimize katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum'' diye konuştu.(YD-EFE)

        16.12.2017 10:08:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler