Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Simav'da Kültür Evi'nin temeli atıldı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Emin İncekulak

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Simav ilçesinde, Belediye Fen İşleri ve İmar İşleri Müdürlüğü'nün projesi olan 'Kültür Evi'nin temeli atıldı. İhale bedeli 3 milyon 690 bin lira olan Kültür Evi'nin 20 Ekim 2018 tarihinde tamamlanacağı belirtiliyor.

        Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Simav'ın kültür ve sanat hayatına katkı sağlayacak, sosyal hayatını geliştirecek bir eserin temelinin atıldığını belirtti. Özkan, "Simav'ın gelişmesi anlamında ciddi yatırımlar yapıyoruz, ancak insan odaklı hizmetlerin verileceği fiziksel mekanların faaliyete geçmesi ilçemiz için çok önemlidir. Tiyatro salonu, okuma ve sergi salonu, idari birimler ve çok amaçlı salonun bulunacağı bu tür hizmet alanlarının yapılması, eğitim ve kültür alanında daha iyi noktalara gelmemize imkan sağlayacaktır" dedi. (MEİ-EFE)

        16.12.2017 10:26:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler