Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hisarcık'ta öğrencilere ağız ve diş sağlığı taraması

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Akçay

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde okul öncesi öğrencileri ile ilkokul 1, 2 ve 3. sınıf öğrencilerine yönelik Devlet Hastanesi Diş Tabipliği tarafından ağız ve diş sağlığı taraması ile flor vernik uygulaması yapıldığı bildirildi.

        İlçe Devlet Hastanesi Ağız Diş Sağlığı Merkezi Diş Polikliniğince Diş Tabibi Ayşe Kılınç, Sağlık Memuru Sadettin Gün, Ebe Hemşire Gülcan Ergin tarafından okul öncesi, 1, 2 ve 3. sınıf öğrencilerinin dişleri kontrol edilerek ağız ve diş sağlığı hakkında bilgiler verilip, çürük dişlerin ve diş eti problemlerinin sebepleri anlatıldı. Ayrıca 480 öğrencinin dişlerine flor vernik uygulaması yapıldı. 144 birinci sınıf öğrencisine çanta içerisinde diş fırçası macun dağıtıldı. (MA-EFE)

        16.12.2017 11:45:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler