Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sepaş Enerji 5. yılını görkemli bir gece ile kutladı

        (Fotoğraflı)

        Uğur Konuk

        KOCAELİ (İHA) - Türkiye genelinde 1.7 milyon müşteriye elektrik tedarik hizmeti sunan Sepaş Enerji 5. yılını görkemli bir geceyle kutladı.

        Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir otelde gerçekleşen yemeğe Sepaş Genel Müdürü Ondrej Safar ve çalışanlar katıldı. Gecede kısa bir konuşma yapan Sepaş Enerji Genel Müdürü Ondrej Safar, "3 yıldır Türkiye'de görev yapıyorum. Sepaş Enerji olarak bir sürü güzel işe imza atacağımızdan hiç şüphem yok. Oluşturduğumuz bu sinerjinin hiç bozulmamasını temenni ediyorum. Nice birlikte yıllara" dedi.

        Konuşmanın ardından gecede Sepaş Enerji bünyesinde 5. yılını dolduran personellere plaket verildi. Keyifli geçen yemek, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi. Sepaş Enerji Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce'ye elektrik tedarik hizmeti sunuyor.

        (UK-GY-Y)

        16.12.2017 12:09:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler