Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Geleceğin Türkiyesini inşa edecek gençler buluştu

        - "Bilge Nesil" geleneksel kahvaltıda bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Oğuzcan Yazar

        İSTANBUL (İHA) - Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri'nde eğitim gören öğrencilerle kahvaltıda buluştu. Programda konuşma yapan Başkan Aydın, "Bu gençler geleceğin Türkiyesini inşa edecekler" dedi.

        Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri'nde eğitim gören öğrenciler ve aileleri ile İBB 1453 Çırpıcı Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen 7'nci Bilge Nesil Geleneksel Kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen kahvaltıda Bilgi Evi Öğrencileri kahvaltı sonrası, tiyatro oyunu oynayıp, şiir, türkü ve enstrüman resitali gerçekleştirdi. Öte yandan, programda kura çekilerek kazanan öğrencilere Başkan Aydın tarafından içlerinde çeşitli hediyelerin bulunduğu okul çantası hediye edildi.

        Geleceğe ümitle baktığını ifade eden Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, "Ben gelecekle ilgili hep ümitvar oluyorum. Geleceğin daha iyi olacağına inanıyorum. Bu gençler sayesinde. İyi ki varlar onlar. Rabbim eksikliklerini göstermesin. Bu gençler geleceğin Türkiye'sini inşa edecekler. Biz bu gençlerimize destek vermeye çalışıyoruz çünkü dua almak istiyoruz. Şu kubbede hoş bir seda bırakmak niyetindeyiz ve arzusundayız. Öğretmenlerimiz, meclis üyelerimiz, müdür arkadaşlarımız, başkan yardımcılarımız ve demokrasinin ilk ayağı olan muhtarlar olarak, anneler, babalar olarak yarınlarla ilgili dua almak istiyoruz. Bu nasıl olacak, bu gençlerimizle olacak, onlar değerlerine bağlı olarak bu memlekette var olmaya devam ettikleri sürece ay yıldızlı bayrağımız bu gök kubbenin altında dalgalanmaya inşallah devam edecek'' ifadelerini kullandı.

        Güzel işlere vatandaşlarla beraber imza attıklarını vurgulayan Aydın, "Bilgi evlerimiz, yapılan organizasyonlar bunlar sizlerden aldığımız yetkilerle yapılıyor. Sizlerden topladığımız vergilerle bu işler finanse ediliyor. Bu güzel işlere hep birlikte imza atmış oluyoruz. Rabbim sizin eksikliğinizi göstermesin. Bu sabah bizlerle beraber olduğunuz için teşekkür ediyorum'' şeklinde konuştu.

        Bilgi evleri sayesinde çocukların geliştiğini ifade eden bir anne, "Çok mutluyuz. Bilgi evleri bizim belediyemize has bir organizasyon. Çok emek harcıyorlar. Emeklerinin karşılığını veriyorlar. Bir sürü etkinlik yapılıyor. Bilgi evleri içinde kulüpler var. Öğretmenlerimiz çocuklarımıza her konuda destek oluyorlar. Bunun haricinde geziler organize ediliyor. Çocuklarımız görmedikleri yerleri görüyor, bilmedikleri şeyleri öğreniyorlar. Bizim imkanlarımız el vermediği için belediyemizin imkanları bunları karşılıyor'' diyerek memnuniyetini dile getirdi.

        (OY-HB-Y)

        16.12.2017 12:13:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler