Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kimlik kartı iddialarına basın açıklaması

        Emre Gülle

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Süleymanpaşa Kaymakamlığı, yeni kimlik kartının ücreti ve değişim süresi ile ilgili sosyal medya ve basında gerçek olmayan bilgilerin paylaşıldığını belirterek basın açıklaması yayınladı.

        Süleymanpaşa Kaymakamlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı verilmesi uygulaması 02.01.2017 tarihinde itibaren Türkiye genelinde uygulamaya konulmuş henüz birinci yılını tamamlamaktadır. Kimlik kartı değişiminin tamamlanması ile ilgili Bakanlığımızın net bir süresi olmayıp üç, üç buçuk yıl gibi bir sürede tamamlama hedefi koyulmuştur. Kimlik kartlarını yenilemeyen veya müracaat da bulunmayanlara ceza kesileceği, kimlik kartı bedellerinin yılbaşından itibaren 80-90 TL' ye çıkarılacağı haberlerinin doğruyu yansıtmadığı, maksat ve amacı belli olmayan bu yalan haberlere vatandaşlarımız itibar etmemelidir" ifadeleri kullanıldı.

        (EG-MK-Y)

        16.12.2017 12:15:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler