Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yalçın, başarılı sporcuyu ödüllendirdi

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Sakarya'da yapılan Türkiye 2'nci etap Kick Boks Lig Şampiyonasında Türkiye birincisi olan Nisa İmran Torun'u ödüllendirdi.

        Başkan Yalçın, antrenör Fehmi Piliç ile sporcu Nisa İmran Torun'u kabulünde, aldığı dereceyle gurur veren sporcuyu kutlayarak, başarılarının devamını diledi. Yalçın, "Pazaryerispor Kick Boks takımından Nisa İmran Torun Sakarya'da yapılan Türkiye 2'nci etap Kick Boks Lig Şampiyonası'nda Türkiye birincisi oldu, bizleri çok mutlu etti. Tüm Pazarcıklılar olarak gururlandık. Pazaryerispor Başkanı ve Pazaryeri Belediye Başkanı olarak ilçem adına kendisini makamımda kabul ederek tebrik ettim, hediye takdim ettim. Sporcu kardeşimi ve başarının gelmesinde büyük pay sahibi olan kulüp antrenörümüz Fehmi Piliç'e çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin" dedi.

        (DA-Y)

        16.12.2017 12:30:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler