Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kazada yaralanan köpeğe jandarma sahip çıktı

        (Fotoğraflı)

        Demet Leyne

        MUĞLA (İHA) - Milas'ta trafik kazasında yaralanan köpeğe sahip çıkan jandarma ekipleri, yaralı köpeği ilk müdahalenin ardından veterinere teslim etti.

        Milas'a bağlı Selimi'ye Mahallesi'nde meydana gelen bir kazada yaralanan sokak köpeği de bu şanslı hayvanlar arasında yerini aldı.

        Toplumun huzurunun ve asayişin sağlanması için 7/24 gece gündüz mesai kavramı gözetmeksizin çalışan Milas İlçe Jandarma Komutanlığı Selimiye Karakol Komutanlığı ekipleri, aynı duyarlılığı kazada yaralanan bir köpeğe gösterdiler. Yol kenarında can çekişirken buldukları köpeği korumaya alan ve köpeğe ilk müdahalede bulunan jandarma, daha sonra Milas Belediyesi Hayvan Barınağı yetkililerini aradılar. Yaralı köpeğin ölmemesi için seferber olan jandarmanın girişimleri sonucunda köpek, belediye veterinerine teslim edildi. Öte yandan yaralı köpeğin tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

        Jandarmanın örnek teşkil eden bu duyarlı davranışı ise herkesten takdir topladı.

        (DL-MB-Y)

        16.12.2017 13:01:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler