Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli Belediyespor'da tüm hesaplar galibiyet üzerine

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) -Salihli Belediyespor, yarın Ramiz Turan Stadı'nda konuk edeceği Kulaspor'u yenerek, devreyi hem lider, hem de galibiyetle kapatmak istiyor.

        Manisa Süper Amatör Küme B Grubu'nun lideri Salihli Belediyespor, ligin 9.haftası, ilk devrenin son haftasında yarın Kulaspor'u konuk edecek. Ramiz Turan Stadı'nda oynanacak olan ve saat 14.00'da başlayacak olan karşılaşmada Yeşil-beyazlı ekip rakibini yenerek devreyi 22 puanla lider kapatmak istiyor. Salihli Belediyespor Antrenörü Adem Başaran, geçtiğimiz hafta deplasmanda konuk oldukları Urganlıspor'u yenerek devraldıkları liderlik koltuğunu, Kulaspor'u yenerek sürdürmek istediklerini söyledi. Amaçlarının sezon sonunda hedefledikleri Bölgesel Amatör Lig'e(BAL) çıkmak olduğunu ifade eden Başaran "Yeşil-beyazlı ekip olarak taraftarımızla buna kilitlendik. Tüm taraftarlarımızı Pazar Günü Ramiz Turan Stadına bekliyoruz" dedi.

        Karşılaşma öncesi Salihli Belediyespor 19 puanla lider durumda iken, Kulaspor ise 16 puanla 3.sırada yer alıyor.

        (BA-AY-Y)

        16.12.2017 13:30:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler