Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erdemli'de parke yol çalışmaları sürüyor

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Erdemli Belediyesi, daha önce köy statüsünde olan Koramşalı Mahallesi'nde parke yol çalışmalarına devam ediyor.

        Erdemli Belediyesi, mahalleye dönüşen köylerde, sokakları parke ile donatıyor. Bu çerçevede, belediye ekipleri, Koramşalı Mahallesi'nde de tüm ara yol ve sokaklarda parke yol çalışmaları yapıyor.

        Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, tüm hizmetlerde öz sermaye kullanmaya son derece önem verdiklerini ve tasarruf ettiklerini belirtti. En uzak yerleşim bölgeleri dahil tüm mahallelere parke döşemeyi sürdürdüklerini ifade eden Başkan Tollu, bu kapsamda belediye ekiplerinin Koramşalı Mahallesi'nin tüm sokaklarında parke çalışmasına devam ettiklerini kaydetti. Yakın zamanda çalışmaların tamamlanmasıyla Koramşalı'nın güzel bir görünüme sahip olacağını vurgulayan Tollu, vatandaşların yapılan hizmetlere sahip çıkması gerektiğine dikkat çekti. Tollu, "İhtiyar, genç, çocuk demeden el ele vererek ve azimle çalışarak mahallelerimizi de zirvelere taşıyacağız. Bize hizmet etmek, sizlere de bu hizmetlere sahip çıkmak düşer" dedi.

        Belediye olarak parke yol çalışmalarına çok büyük önem verdiklerini ve bu konuda çok iddialı hizmetlere imza attıklarını dile getiren Tollu, Erdemli tarihinin en büyük parke yol atağının kendi hizmet dönemlerinde yapıldığını ifade etti. Erdemli'nin birçok yerini uzak yakın demeden parke yol ve kaldırımlarla süslediklerinin altını çizen Tollu, parke yolun daha çağdaş ve sağlam olduğunun altını çizdi. "Mahalleye dönüşen köylerle birlikte mahallelerimiz yapılan yol ve kaldırım çalışmalarıyla çağdaş bir görünüme kavuşuyor" diyen Tollu, "Göreve başladığımızdan bu yana, üretimini ve döşeme işini kendi bünyemizde yaptığımız ve daha az maliyet sağladığımız parke yol işinde çok iddialı bir konumda bulunuyoruz. Yetişemediğimiz noktalarda hizmet satın alımı da yapıyoruz. Yapılan parke çalışmaları neticesinde Erdemli yolları ve kaldırımlarıyla çağdaş bir şehir görünümüne kavuşmaktadır. Önceliğimiz bugüne kadar parke yol ve kaldırımla tanışmayan köy ve beldelerimizdir" ifadelerini kullandı.

        Yapılan açıklamada, belediye ekiplerinin 30 ayrı noktada başlattığı hizmet atağıyla birlikte Erdemli'nin birçok mahallesinde, kırsal alanlarda yol ve parke çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdürdüğü belirtilirken, birçok mahallenin ilk defa parke yol ile tanıştığının da altı çizildi.

        (KYM-Y)

        16.12.2017 15:07:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler