Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karabük'te 'Okul Destek Projesi'

        (Fotoğraflı)

        Yasin Erdem

        KARABÜK (İHA) - Karabük'te, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca 23 pilot ilde uygulanan Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) hizmetinin değerlendirilmesi programı kapsamında "Okul Destek Projesi" etkinliği düzenlendi.

        Karabük Öğretmenevi'nde düzenlenen etkinliğe, Karabük Valisi Kemal Çeber, Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca, İl Jandarma Komutanı Albay Cihan Ulukaya Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen ve diğer il müdürleriyle öğrenci ve aileleri katıldı.

        Düzenlenen etkinlikte konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen, projenin Bakanlıkça belirlenen 23 pilot ilde uygulandığını ve bunlardan birisinin de Karabük olduğunu söyleyerek, " Proje kapsamında 2 bin SED hizmetinden yaralanan 6 ve 8. Sınıf aralığında okuyan çocuklar kapsama alınmıştır. Program kapsamında il genelindeki ihtiyaç sahibi, yetim ve öksüz 35 çocuğu destekledik. Ayrıca çocukların akademik, sanatsal ve sportif ihtiyaçlarını da belirleyerek bu doğrultuda gerekli faaliyetler yürütülmekte. Amacımız, psikososyal gelişimi desteklenecek ve sosyal fırsat eşitliği de sağlanacaktır" dedi.

        (YE-YE-Y)

        16.12.2017 15:25:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler