Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrenci temsilcileri Müdür Tünçmen'le bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Türkoğlu

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Kahta ilçesinde öğrenci temsilcileri Kahta ilçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmeni ziyaret etti.

        Kahta'daki okullarda yapılan seçim sonucunda ilçe öğrenci temsilcileri olarak seçilen öğrenciler, ilk ziyaretlerini İlçe Milli Eğitim Müdürü İbarahim Halil Tünçmen'e yaparak öğrencilerin milli eğitimden istek ve beklentilerini dile getirdi.

        Öğrencilerin yaptığı ziyaretten memnuniyetini dile getiren Müdür Tünçmen, "İlçe öğrenci temsilcilerimizden eğitime katıda bulunmalarını, okul ve öğrenci sorunları için çözüm önerileri sunmalarını bekliyoruz. Daha güzel bir okul, verimli bir eğitim öğretim ortamı oluşturmak ve aydınlık yarınlar için yapmamız gereken ne varsa her zaman yapmaya hazırız. Bizler siz geleceğimizin ışığı olan gençler için buradayız. Sizler için gece gündüz çalışmaktayız. Bizler umutlu yarınlar için elimizden geldiğince çalışıyoruz. Öğrencilerimizde kendilerine düşen görevi yerine getirmelerini istiyoruz. Öğrencilerimizin bize getirecekleri her türlü projede kendilerine destek olacağız. Bir sorun ya da eksiklikleri olursa her zaman çözüm bulmaya ve destek sunmaya hazırız. İlçe temsilcisi olarak seçildiklerinden dolayı kendilerini tebrik ediyorum" dedi.

        Yapılan ziyarette ilçe öğrenci temsilcileri Furkan Demirci, Mustafa Yılmaz ve Ömer Demirci yer aldı.

        (HT-AHM-Y)

        16.12.2017 15:43:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler