Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozüyük'te 'Efendimizin İzinde Siyer-i Nebi' yarışması

        (Fotoğraflı)

        İsmet Cep

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Bozüyük Şubesi tarafından ilçe genelinde ortaokul ve lise öğrencileri arasında Efendimizin İzinde Siyer-i Nebi' yarışması düzenlendi.

        AGD Bozüyük Şube Başkanı Esat Kısaer, konuyla ilgili yaptığı açıklama "Ülke genelinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından izin alınarak her sene düzenli olarak yaptığımız Siyer-i Nebi Yarışması'nı bu sene de yapıyoruz. Anadolu Gençlik Derneği Bilecik Şubesi tarafından organize edilen yarışmamız için 31 Ekim -30 Kasım 2017 tarihleri arasında kayıtlar alındı. İlçe genelinde yarışmaya girebilmek için 500 başvuru yapılmıştır. 'Efendimiz (S.A.S) İzinde' Siyer-i Nebi yarışmamız bugün ortaokul ve lise öğrencilerimiz arasında Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirildi. Buradaki genel amacımız Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'in hayatını gençlerimizin daha iyi anlamaları ve hayatlarına geçirmeleridir. Şu an bu sınavı Bozüyük'te ortaokullarda 380 öğrenci, liselerde 120 öğrenci ile tertip etmekteyiz. Ayrıca teşvik amacıyla ülke 1'incisine 4 tam altın, 2'incisine 3 tam altın ve 3'ncüsüne 2 tam altın hediye vereceğiz. İlçe genelinde ise dereceye giren öğrencilerimize, liselerde 1.'ye bilgisayar, 2.'ye laptop, 3.'ye akıllı telefon ayrıca ortaokullarda 1.'ye akıllı telefon, 2.'ye tablet ve 3.'ye de şık bir saat hediye edeceğiz" dedi.

        (İC-Y)

        16.12.2017 16:09:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler