Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kent Konseyi ve AEÜ işbirliği ile yapılan yardımlar ilkokul öğrencilerine ulaştı

        (Fotoğraflı)

        KIRŞEHİR (İHA) - Kent Konseyi ve Ahi Evran Üniversitesi tarafından ortaklaşa Van Kıyıcak İlkokulu için başlatılan yardım kampanyası sona erdi. Sosyal medya üzerinden destek gören kampanyada toplanan yardım malzemeleri öğrencilere ulaştırıldı.

        Konuyla ilgili bilgi veren Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Fakültesi PDR son sınıf öğrencisi Gülhar Cafarlı, "İnternet ve sosyal medya üzerinden 'Van Kıyıcak İlkokulunda' okuyan öğrencilerin kırtasiye giyim ve temizlik maddelerine ihtiyaçlarının olduğunu öğrendik. Hemen harekete geçtik. Kırşehir Kent Konseyi ile temas kurarak Kırşehir'de STK'ların da desteğini alarak çalışma başlattık. Yaptığımız çalışmalar sonrası topladığımız yardımları Van'da yaşayan ilkokul öğrencilerine gönderdik" dedi.

        Kırşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Osman İlhan ise öğrenciler tarafından başlatılan yardım kampanyası taleplerinin kendilerine geldikten sonra gerekli temasları kurduklarını ve öğrencilerin duyarlı davranışlarına Kırşehir'de STK'ların da duyarsız kalmadığını ifade etti.

        (EÖ-SK)

        16.12.2017 16:36:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler