Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vezirhan'da trafik kazası: 2 yaralı

        (Fotoğraflı)

        Zuhal Zengin

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'in Vezirhan ilçesinde bir kamyonetle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

        Alınan bilgiye göre, Bozüyük'ten Sakarya istikametine seyir halinde olan Rıfat Şengül yönetimindeki 34 KP 1616 plakalı kapalı kasa kamyonet, Vezirhan beldesine geldiğinde aynı yönde seyreden Nuri Ilgat yönetimindeki 16 SOB 26 plakalı otomobile henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı arkadan çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü Nuri Ilgat ve yanında yolcu olarak bulunan eşi Kevser Ilgat yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı ile olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerinin, vatandaşların da yardımı ile otomobildeki çıkardıkları yaralılar Bilecik Devlet Hastanesine sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarını iyi olduğu öğrenilirken polis ekiplerince de kazanın nasıl olduğu araştırılıyor.

        (ZZ-Y)

        16.12.2017 18:07:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler