Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        15 kişilik grubun kavgasında bıçaklar çekildi: 3 yaralı

        Ali Yıldırım

        SAKARYA (İHA) - Sakarya'nın Akyazı ilçesinde 15 kişilik grup arasında çıkan ve bıçakların çekildiği kavgada 1'i ağır olmak üzere toplam 3 kişi yaralandı.

        Edinilen bilgilere göre, Akyazı ilçesi Dokurcun Mahallesi'nde 15 kişilik grup arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı kavga çıktı. Bıçak ve sopaların konuştuğu kavgada Bilal Y. (27), Özgür B. (25) ve Muhammet K. (28) aldıkları bıçak darbeleriyle çeşitli yerlerinden yaralandı. Konunun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar Akyazı Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada yapılan ilk müdahalelerin ardından yaralılar, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

        Jandarma ekipleri kavgayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

        (BCT-SÜ-Y)

        17.12.2017 10:27:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler