Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hükümlüler meslek sahibi olacak

        (Fotoğraflı)

        Resul Özdil

        OSMANİYE (İHA) - Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Osmaniye 2 Nolu T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü arasında hükümlülere yönelik mesleki eğitim kursu düzenlenecek. "Ahşap Hediyelik Eşya Yapımı" mesleğinde 18 Aralık tarihinde başlatılacak kurs, tahliyesine 3 yıldan az kalmış hükümlülere yönelik olarak açılacak.

        Osmaniye İŞKUR İl Müdür Vekili Hacı Akkoyun ile Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ali İhsan Çetindere arasında imzalanan protokol ile 15 hükümlü mesleki eğitim görecek.

        Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Vekili Hacı Akkoyun, toplumun her kesimine hizmet veren bir Kurum olarak hükümlüleri tahliye öncesi meslek sahibi yapacak olan kursun öneminin altını çizdi. Akkoyun, "Hükümlülerin, hayata ve işgücü piyasasına uyum sürecinde destek olacağına inandığım kursun protokolüne imza atmaktan mutluluk duyduğumu ifade etmeliyim. Hükümlülerin meslek sahibi yapılarak hayatakazandırılmaları toplum yaşamı ve huzuru açısındanönem arz etmektedir. Bu bilinçle hareket ederek ceza infaz kurumu ile açmış olduğumuz kursun hükümlülere ve emeği geçen herkese hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

        İmzalanan protokol sırasında İşgücü Yetiştirme Servisi Sorumlusu Ayşe Duygu Yazan da hazır bulundu.

        (RSL-E)

        17.12.2017 11:06:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler