Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır'da havaalanına ek toplu taşıma seferleri başlatıldı

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Daha rahat ve konforlu toplu ulaşım hizmeti için çalışmalarını sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, havaalanına giden ve gelen vatandaşlar için ek seferler başlattı.

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha konforlu, rahat ve ucuz ulaşım hizmeti sunmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Kent merkezinde yoğun olan güzergahlarda ek seferler koyan Büyükşehir Belediyesi, havaalanına giden ve gelen vatandaşlar için ek seferler başlattı. Kent içinde toplu taşımada yenilediği ve genişlettiği yeni filosuyla vatandaşlara kaliteli hizmet veren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, havaalanı üzerinden şehre gidip gelen vatandaşlar için ek seferler başlattı. Büyükşehir Belediyesi havaalanına gün içinde 7 araçla sabah 06.40'ta başlayan ve akşam 21.30'a kadar 20 dakikalık aralıklarla devam eden toplu taşıma seferlerini artırarak gece yarısı uçak seferleri saatlerine göre yeni uygulama başlattı. Uygulama ile kentte gece saatlerinde gelen son uçak seferine kadar 3 nöbetçi toplu taşıma aracı hizmet verecek. Bir B2 ve iki Z2 koduyla çalışacak toplu taşıma araçları akşam saat 20.20'de seferlere başlayıp gece 01.30'da son uçak seferine kadar çalışacak. Uçak seferlerinde yaşanacak herhangi bir rötar durumunda toplu taşıma araçları bekletilecek ve uçağın geliş saatine göre son sefer yapılacak.

        Çermik-Çüngüş arası yeni güzergah

        İlçelere ve ilçelere bağlı mahallelerde yeni toplu ulaşım güzergahları oluşturmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi, Çermik ilçesinde hizmet veren toplu taşıma aracının vatandaşlardan gelen talepler üzerine Çermik-Çüngüş arasında güzergah başlattı. 25 km uzunluğundaki güzergahta her iki ilçede yaşayan vatandaşlar faydalanacak. Toplu taşıma aracı yeni güzergahta 18 Aralık pazartesi günü hizmete başlayacak.

        (İHA-MP-Y)

        17.12.2017 12:28:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler