Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana'nın güneyindeki okullara "Güdümlü Proje" geliştirilecek

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana'nın güney bölgesindeki okullara yönelik "Güdümlü Proje" geliştirilmesiyle ilgili toplantı düzenlendi.

        Çukurova Kalkınma Ajansı'nda düzenlenen toplantıda konuşan Vali Mahmut Demirtaş, teklif çağrısı yöntemi uygulanmadan doğrudan destek sağlamaya yönelik olarak, bölge planında öngörülen öncelikler doğrultusunda, konusu ve koşulları ajans öncülüğünde ve yönlendirmesinde belirlenen "Güdümlü Proje" başlığı altında geliştirilecek projelere Kalkınma Bakanlığı'nın finansal destek sağladığını hatırlattı.

        Adana'da bir çok alanda "Güdümlü Proje" hazırlanacak alanlar olduğuna işaret eden Vali Demirtaş, Kalkınma Bakanlığı'na sunulmak üzere Güney Adana bölgesindeki okullara yönelik projelerinde bir an önce hazırlanması gerektiğini söyledi.

        Karşılıklı görüş alış verişinde bulunulmasıyla devam eden toplantıya, Adana Vali Yardımcısı Mustafa Yavuz, İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Lutfi Altunsu, İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Remzi Özdoğan ile projeyle ilgili yetkililer katıldı.

        (ADN-Y)

        17.12.2017 12:44:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler