Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'Uluslararası Farkındalık Festivali' Eskişehir'de yapılacak

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Dünya Değişim Akademisi tarafından düzenlenen 'Uluslararası Farkındalık Festivali' 23-24 Aralık tarihlerinde Eskişehir'de gerçekleştirilecek.

        Her ay ülkenin farklı noktalarında yapılan festivale, yurt içi ve yurt dışından yüzlerce kişi katılıyor. Yeni bir yıla girilirken daha mutlu, pozitif, canlı ve başarılı olmak isteyenler, Dünya Değişim Akademisi aracılığıyla bu kez Eskişehir'de buluşacak. İki gün sürecek etkinlikte, enerji merkezlerini arındırmaya ve aktifleştirmeye yönelik özgüven, içsel güç ve saf sevgi enerjileri güçlendirilecek. Ayrıca; nefes, biyoenerji, konsantrasyon, gevşeme, vücut çalıştırma uygulamaları ve interaktif söyleşi gibi seanslar da yapılacak.

        Etkinlikte yapılacak özel çalışmalar sonrasında; nefes çalışmaları ile akciğerlerin arındığı, negatif enerjinin boşalarak vücudun güçlendiği, ağrıların azalarak bedenin hafiflediği, zihinsel ve bedensel gerilimin azaldığı hissedilecek.

        (BRK-AS-Y)

        17.12.2017 13:15:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler