Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehirden balıkçılara barınak

        - Balıkçılar daha korunaklı alanda faaliyetlerini sürdürecek

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Hasırcılar Balıkçılık Kooperatifi bünyesinde faaliyet gösteren 24 balıkçı esnafının kış mevsimi nedeniyle faaliyetlerine devam edebilmeleri ve ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için balıkçı barınağı yapıldı.

        Yapmış olduğu yatırım ve hizmetlerde her zaman vatandaş memnuniyetini ön planda tutan, özellikle kırsal mahallelerde büyük hizmetlere imza atan Malatya Büyükşehir Belediyesi, Karakaya Baraj Gölü üzerinde zor şartlar altında balıkçılık yapanları da unutmadı. Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Hasırcılar Balıkçılık Kooperatifi bünyesinde faaliyet gösteren 24 balıkçı esnafının kış mevsimi nedeniyle faaliyetlerine devam edebilmeleri ve ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için balıkçı barınağı yapıldı. Karakaya Baraj Gölü üzerinde balıkçılık faaliyetinde bulunan balıkçılar için Büyükşehir Belediyesi tarafından korunaklı bir alana 21 metrekare kapalı, 14 metrekaresi açık olmak üzere toplam 35 metrekarelik bir alan üzerine balıkçı barınağı inşa edildi. Çevre düzenleme çalışmalarının da yapıldığı alanda, zemin bordür taşı ile kaplandı. Alanın etrafı tel örgü ile kapatılırken, barınak çevresine 100 adet fidanın da dikimi gerçekleştirildi.

        Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan balıkçı barınağı Hasırcılar Balıkçılık Kooperatifine tahsis edildi.

        (BT-SD-Y)

        17.12.2017 13:40:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler