Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman'da 3 ayrı suçtan aranan kadın tutuklandı

        Osman Arslan

        BATMAN (İHA) - Batman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından hırsızlık olayların önlenmesi amacıyla yapılan çalışmada 3 ayrı suçtan aranan kadın yakalanarak gözaltına alındı.

        Emniyet Müdürlüğü'nden konu ile ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada, "İlimizde faaliyet göstermekte olan iki ayrı işyerinde iki bayan şahıstan yankesicilik neticesi 870 TL ve 50 avronun çalınması olayını gerçekleştirdiği tespit edilen 1 kadın şüpheli şahıs Yan Kesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği görevlilerimizce yakalanarak gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan şüpheli şahsın 3 ayrı suçtan daha arandığı ve 6,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edilmiş ve şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır" denildi.

        (OA-MP-Y)

        17.12.2017 15:02:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler