Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yazıhan'da STK'lardan MHP'ye ziyaret

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Yazıhan ilçesindeki STK'lar, muhtarlar ve dernek temsilcileri MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

        Yazıhan Türkmen Dağ Köyleri Derneği ve yönetimi, Durucasu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsrafil Çatalkaya, yönetimi Durucasu Birmikliler Derneği Başkanı Vahap Kuşbey, Şehit ve Gaziler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Turan Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, Alican, Çivril ve Buzluk mahalle muhtarları, MHP İl Başkanlığı'na seçilen R.Bülent Avşar'a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren, MHP İl Başkanı Avşar, "Yazıhan ilçemizin çok değerli STK'ları ve bizim olmazsa olmazlarımız muhtarlarımız bugün bizlere hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunmuşlardır. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ziyaretleri bizlere her zaman güç vermiştir. El birliği ile ortak paydamız Malatya'mız için çalışacağız. Yazıhan'ın sorunları masamızdadır. İlgileneceğiz. Ve bugün siz değerli STK'larımız ve muhtarlarımızın önünde söz veriyorum ki, sorunlarınız sorunlarımız olacaktır" şeklinde konuştu.

        MHP İl Teşkilatı olarak kısa süre önce projelerini dile getirdiklerini de kaydeden Avşar, " Atıl vaziyette olan, Vagon Onarım fabrikasına kayısı entegre ve lisanlı depoculuk konusunda projemizi dile getirdik. Ve bu proje her ne kadar MHP İl Teşkilatımıza ait olsa da, ortak paydamız Malatya için, her daim herkesin huzurunda projeyi verebileceğimizi belirttik. Bu konuda STK'larımızın ve muhtarlarımızın da yardımına ihtiyacımız olduğunu ve bu projeyi benimsetene kadar sizlerin de desteğe ihtiyacımız olduğunu belirtmek isterim" ifadelerini kullandı.

        Yazıhan Türkmen Dağ Köyleri Dernek Başkanı İsrafil Çatalkaya ise STK'lar olarak ayrımcılık istemediklerini ve temsilde adalet istediklerini belirterek, "Vatandaşa sokakta ne söylerseniz sözünüzün arkasında durursanız bizde STK'lar olarak üzerimize düşeni yaparız" dedi. Durucasu Birmimari Dernek Başkanı Vahap Kuşbey de dernek olarak ilk ziyaret ettikleri siyasi partinin Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu belirterek, Türkiye'nin menfaati neredeyse, orayı desteklediklerini ifade etti.

        Şehit ve Gaziler Derneği genel başkan yardımcısı Turan Şahin ise "Bu ülkenin asıl sahipleri, bu gün Gabar'da Cudi'de Ağrı dağında terör avına çıkmış vatan evlatlarıdır" ifadelerini kullandı.

        Mahalle muhtarları da MHP il Başkanı Bülent Avşar teşekkür ederken heyet daha sonra Battalgazi İlçe MHP Başkanı Mesut Samanlı ve Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya'yı da ziyaret etti.

        (BT-SD-Y)

        17.12.2017 15:04:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler