Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye'de eğitim camiasının acı kaybı

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Faruk Kızıklı İlkokulu öğretmenlerinden Musa Aktaş, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Aktaş'ın ani ölümü ilçede de eğitim camiasını yasa boğdu

        Burhaniye Faruk Kızıklı İlkokulu öğretmeni Musa Aktaş(52) dün gece evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Geçirdiği kalp krizi sonrası yapılan müdahalelere rağmen yaşamını kaybeden Musa Aktaş'ın cenazesi Burhaniye Cem evinde yapılan törenin ardından Geriş Kabristanlığında toprağa verildi. Burhaniye Eğitim-Sen üyesi ve eski yöneticilerinden de olan Musa Aktaş, Faruk Kızıklı İlkokulunda, öğrencileri için açtığı satranç kursları ile birçok başarıya imza da atmıştı. 3 kız babası olan Aktaş'ın ölümü eğitim camiasını üzdü.

        (FT-EME)

        17.12.2017 16:45:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler